За нас

„Козирог 27” ЕООД е създадена през 1990 год. със седалище в Бургас, България. Член е на Камарата на строителите от 2008 година. „Козирог 27” ЕООД се е доказала като една от водещите фирми за изграждането на различни видове метални конструкции.

Складовата база на фирмата поддържа в наличност сандвич панели и предлага заготвяне на окомплектовъчни детайли от гладка поцинкована и пластифицирана ламарина. Предлага доставка на широка гама от сандвич панели, профилирана ламарина с полиестерно покритие, фасадни касети и хладилни врати, на конкурентни цени, високо качество на обслужване и лоялно отношение към клиентите си. Наличието на специалисти е допълнителен фактор за успешната фирмена дейност.

Фирмата разполага с квалифицирани работници и ръководни кадри с богат организационен и практически опит. Високите ни изисквания доведоха до изграждане на перфектна производствена система съчетана с професионализъм, бързина, отлично качество, като се съобразяваме с всички европейски и световни изисквания в бранша.

Благодарение на високия си професионализъм успяхме да превърнем фирма „Козирог 27” ЕООД в модел за модерна и просперираща компания, една от водещите в този бранш.