Без категория

Важно съобщение – обновихме нашия 30 годишен бранд Козирог27

Скъпи приятели и партньори на Козирог 27 ЕООД

Опитът ли е най-ценното за един предприемач? Звучи логично – колкото повече опит имаш в управлението на една компания, колкото повече си научил от различните препятствия, толкова по-успешен ще е бизнесът ти. 

И въпреки това, все повече предприемачи доказват, че с хъс, гъвкавост и иновативни идеи може да се постигне огромен успех и да се промени към по-добро света, в който живеем.

От 1990 годин фирма Козирог 27 доказва това, реализирайки нови проекти и помагайки за изграждането на нови бази, складове и халета за Вас – нашите клиенти. 

Новите ни проекти може да видите на обновената ни интернет страница https://www.kozirog27.com с модерен дизайн и функционалност от 21 век.

И като говорим за промяна и иновации искам да ви представя новата съвременна визия на фирмата Козирог 27 ЕООД включваща лого, сайт и корпоративна идентичност. 

Защото светът се променя. Променяме се и ние.

Чрез нея ние – екипът на Козирог 27 искаме да ви кажем, че вървим със здрава стъпка към бъдещето и се развиваме в крак с последните тенденции на строителството,  увеличавайки портфолиото си с услуги и базата си – с оборудване, за да изпълним всяко ново предизвикателство с най-високо качество и прецизност.

Благодарим ви за доверието!

Соня Чакмакова – собственик и управител на Козирог 27 ЕООД

От студио за дизайн и реклама: Muse Creativity