Услугите които предлагаме

Козирог 27 заготвя и монтира метални халета с разнообразни форми, в зависимост от предназначението им и размери, зададени от клиента. Тези метални конструкции са идеално приложими за складови помещения, временни сгради, производствени помещения, цехове и работилници, селскостопански сгради, оранжерии, магазини, шоуруми, спортни зали, автосервизи, автокъщи, хранилища, развлекателни центрове, метални навеси, павилиони. Предлагаме голям избор на довършителни елементи и изолации от сандвич панели.

МОНТАЖ

Предлагаме професионален монтаж и производство на конструкции.

ТРАНСПОРТ

Разполагаме с техника за товарене.

Ние сме лидер в изработката, монтажа и доставката на метални конструкции панели и плоскости на склад от 1990г.

Фирмата разполага с квалифицирани работници и ръководни кадри с богат организационен и практически опит. Високите ни изисквания доведоха до изграждане на перфектна производствена система съчетана с професионализъм, бързина, отлично качество, като се съобразяваме с всички европейски и световни изисквания в бранша.

В работния процес, нашият екип прилага индивидуален подход към всеки клиент. На практика няма нещо, с което да не може да се справим. Ние ще ви помогнем безпроблемно, бързо и сигурно да осъществите своите идеи в строителството и монтажа.

Складовата база на фирмата поддържа в наличност сандвич панели и предлага заготвяне на окомплектовъчни детайли от гладка поцинкована и пластифицирана ламарина. Предлага доставка на широка гама от сандвич панели, профилирана ламарина с полиестерно покритие, фасадни касети и хладилни врати, на конкурентни цени, високо качество на обслужване и лоялно отношение към клиентите си. Наличието на специалисти е допълнителен фактор за успешната фирмена дейност.

Фирма Козирог 27 еоод предлага изработка и монтаж на термо панели и метални конструкции

Предлагани услуги

Свържи се с нас, за да получиш лична оферта сега!

  • Индивидуално предложение
  • Количествени сметки
  • Проверка на наличности
  • Срокове на доставка
  • Качество и гаранция