Основни причини защо да изберете нас

КОИ СМЕ НИЕ

Благодарение на високия си професионализъм и качество успяхме да превърнем фирма Козирог 27 ЕООД в модерна и просперираща компания, една от водещите в този бранш.

Създадохме Козирог 27 ЕООД през 1990 год. със седалище в Бургас, България, тя е член на Камарата на строителите от 2008 г. и се е доказала като една от водещите фирми за изграждането на различни видове метални конструкции за изграждането на фабрики, сгради, складови бази, халета и много др.

Наличието на специалисти и собствена техника за производство и монтаж е допълнителен фактор за успешната работа на фирмата. Разполагаме с квалифицирани работници и ръководни кадри с богат организационен и практически опит.

Високите ни изисквания доведоха до изграждане на отлична производствена система съчетана с професионализъм, бързина и високо качество, така покриваме всички европейски и световни изисквания в бранша.

В складовата база на фирмата поддържаме в наличност покривни и фасадни сандвич панели. Разполагаме със собствени машини и заготвяме окомплектовъчни детайли от гладка поцинкована и пластифицирана ламарина, за да можем да предложим цялостно решение за вашия проект.

Предлагаме доставка на широка гама от сандвич панели, профилирана ламарина с полиестерно покритие, фасадни касети и хладилни врати, на конкурентни цени, високо качество на обслужване и лоялно отношение.

Опитен Екип

Екип от професионалисти с висока квалификация и опит.

Подход

Индивидуален подход към всеки клиент.

Експертна консултация

Компетентна консултация за оптимизиране на вашите разходи.

ЗАЩО

Нашата компания вижда бизнеса по друг начин!

Разрастването на вашия бизнес и обслужването на клиентите всеки ден, месец, година са нашите силни страни.

Изработка 69%
Монтаж 99%
Производство 45%

Имаш невероятен проект?

Ние ще ти помогнем с висок професионализъм и качество да го постигнеш.

Референциите изпратени от нашите клиенти.

Нашата Мисия

Да помагаме на вас и вашия
бизнес да се разраства

Козирог27 Сграда за високотехнологично производство на алуминиеви изделия за обувната промишленост на фирма Стратеджия

Монтаж на метални халета

КОЗИРОГ 27 ЕООД заготвя и монтира метални халета с разнообразни форми, в зависимост от предназначението им и размери, зададени от клиента...
Firma Kozirog27 proizvezhda i montira lamarina hladilni vrati i paneli, metalni konstruktsii i termo paneli, lamarina za haleta i proizvodstveni bazi.

Изработка на детайли

Окомплектовъчни детайли – необходими за изграждането на всяка сграда – водобрани, ъглови профили (вътрешни и външни)...