Услугите които предлагаме

Козирог 27 ЕООД може да ви помогне със строителството на демонстрационни зали за Вашата продукция до продажбени площи. Малък магазин или голям търговски център (МОЛ) и хипермаркет.

МОНТАЖ

Предлагаме професионален монтажа и производство на конструкции.

ТРАНСПОРТ

Разполагаме с техника за транпорт на метални заготовки.

Ние сме лидер в изработката, монтажа и доставката на метални конструкции панели и плоскости на склад от 1990г.

Фирмата разполага с квалифицирани работници и ръководни кадри с богат организационен и практически опит. Високите ни изисквания доведоха до изграждане на перфектна производствена система съчетана с професионализъм, бързина, отлично качество, като се съобразяваме с всички европейски и световни изисквания в бранша.

В работния процес, нашият екип прилага индивидуален подход към всеки клиент. На практика няма нещо, с което да не може да се справим. Ние ще ви помогнем безпроблемно, бързо и сигурно да осъществите своите идеи в строителството и монтажа.

Складовата база на фирмата поддържа в наличност сандвич панели и предлага заготвяне на окомплектовъчни детайли от гладка поцинкована и пластифицирана ламарина. Предлага доставка на широка гама от сандвич панели, профилирана ламарина с полиестерно покритие, фасадни касети и хладилни врати, на конкурентни цени, високо качество на обслужване и лоялно отношение към клиентите си. Наличието на специалисти е допълнителен фактор за успешната фирмена дейност.

Фирма Козирог 27 еоод предлага изработка и монтаж на термо панели и метални конструкции

Предлагани услуги

Свържи се с нас, за да получиш лична оферта сега!

  • Индивидуално предложение
  • Количествени сметки
  • Проверка на наличности
  • Срокове на доставка
  • Качество и фгаранция